Výlovem nádrže koleje byla v Chabařovicích zakončena sezóna podzimních výlovů, nádrž vydala téměř 10000 kg ryb
13/11/2022Na našem rybochovném zařízení v Chabařovicích bylo včera dokončeno podzimní období výlovů. Nádrž Koleje vydala téměř 10000 kg ryb, z toho do revírů bylo distribuováno 7600 kg kapra o průměrné váze 1,35 kg/ks a 1700 kg amura (1,3 kg/ks). Stovky kilogramů pak určeny k další produkci (chovu). Do revírů byly během podzimu distribuovány již desítky tisíc kilogramů kapra a amura, ale i tisíce kilogramů…
Přečíst víceV Chabařovicích sloven Malý Luční, do revírů distribuován kapr, amur a štika
11/11/2022Na našem rybochovném zařízení v Chabařovicích slovena další nádrž (Malý Luční). Do revírů putovalo 4400 kg kapra (1,25 kg/ks), 300 kg amura (1,25 kg/ks) a 50 kg štiky (0,2 kg/ks). Zítra nás v Chabařovicích čeká největší a zároveň poslední výlov naší podzimní sezóny.
Přečíst víceDistribuována štika, lín a okoun
10/11/2022Dnes bylo do revírů distribuováno: 300 kg štiky o průměrné váze 0,7 kg/ks, 100 kg štiky o průměrné váze 0,5 kg/ks, 500 kg lína (růtné věkové kategorie), 200 kg okouna. V pátek a sobotu v Chabařovících na našem rybochovném zařízené lovíme poslední dvě velké nádrže, ale distribuce budou i dále pokračovat!
Přečíst víceDistribuován další amur, štika a lín
09/11/2022Do revírů bylo dnes distribuováno: 1500 kg amura o průměrné váze 2 kg/ks, 450 kg amura o průměrné váze 0,95 kg/ks, 50 kg štiky o průměrné váze 0,5 kg/ks, 25 kg lína o průměrné váze 0,35 kg/ks. Zítra budeme pokračovat několika stovkami kilogramů štiky, to samé v případě lína.
Přečíst víceDo revírů distribuován amur, štika, okoun, kapr, lín i bílá ryba
08/11/2022Včerejší distribuce do revírů Severočeského ÚS byla druhově opravdu velice pestrá. Distribuováno bylo 1290 kg amura (2 kg/ks), 89 kg štiky (0,5 kg/ks), 1840 kg kapra (0,85 kg/ks), 24 kg lína (0,3 kg/ks), 240 kg okouna a 130 kg bílé ryby. Dnes se zaměstnanci ÚS věnovali primárně úpravě nádrže Karlovka pro možné napuštění a otevření jakožto nového revíru v jarních měsících (vysekání a vyřezání), al…
Přečíst více